Artstikke wie?

 
Hallo daar!

 

Wie, wat, waar?

 

Barbara Kusmirak is Artstikke Art Department, een Amsterdams bedrijf gespecialiseerd in art direction.

Vanaf 2006 werk ik met ontzettend veel plezier als set dresser, rekwisiteur, special propmaker, maar vooral als art director voor commercials, series, (korte)films en online.
 

Elk project krijgt een unieke aanpak, en ik ben trots op de eigenzinnige, creatieve en rijke resultaten waartoe dit leidt.

Met een groot netwerk aan adressen, contacten en ervaren, leuke freelancers kan er een keur aan projecten gerealiseerd worden.

Een eigen atelier en opslag geven de mogelijkheid om te experimenteren en snel een greep te doen uit in house props.
 

Artstikke is flexibel, gedreven en gaat slim om met ideeën en budget.

En het allerbelangrijkste: Ik ben gek op het vertellen van een sterk visueel verhaal!
 

Meestal ben ik bezig met het voorbereiden van een film- of tvset, maar ik verbreed ook graag mijn horizon: uitstapjes naar events, standbouw en theater inspireren en houden me scherp.

Ter illustratie van het bovengenoemde kun je een kijkje nemen in de project-gallery.
Het is geen waslijst van foto’s van elke klus waar ik tot nu toe aan gewerkt heb, maar als je echt druk, druk en belangrijk bent, kan je sowieso de best off-c.v. downloaden. Of de complete cv, als je iets lezen wil.

 

Niet gevonden wat je zocht? Laat het even weten. Grote kans dat er een soortgelijk project in de portfolio te vinden is. Zo niet: er is altijd ruimte voor een uitdaging! Of geef een seintje, ik kom graag eens langs.
 
Barbara Kusmirak Artstikke

TWITTER

Loading